Facebook

Slider

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

ΕΛΛΑΔΑ

ΤΟΠΙΚΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ

ΥΓΕΙΑ

» » » Φιλιατρά: Ο εορτασμός του πολιούχου Αγίου Χαραλάμπους


Με ευλάβεια και μεγαλοπρέπεια ετελέσθει σήμερα στα Φιλιατρα η εορτή του πολιούχου Αγίου Χαραλάμπους. Στον εορτασμό παρέστησαν οι προσκεκλημένοι μητροπολίτες Πειραιώς και Φαλήρου κ. Σεραφείμ, Μάνης κ. Χρυσόστομου, και ο μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας, κ. Χρυσόστομου.


Παρόντες ήταν η εκπρόσωπος της Κυβέρνησης η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώτα Κοζομπόλη σαν εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο τ. Βουλευτής της ΝΔ Ιωάννης Λαμπρόπουλος, ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου με αρμοδιότητα θεμάτων Μεσσηνίας Αντωνια Μπούζα – Κωνσταντελου βουλευτές, τέως βουλευτές Δημοτικοί σύμβουλοι υποψήφιοι Δήμαρχοι Τριφυλίας και εκπρόσωποι από την Ελληνική Αστυνομία την Πυροσβεστική και το Λιμενικό Σώμα.
Κατά την περιφορά της Ιεράς Εικόνας και των Αγίων Λειψάνων του προστάτη των Φιλιατρών Αγίου Χαραλάμους, παιάνιζαν οι Φιλαρμονικές Φιλιατρών, Κυπαρισσίας και Γαργαλιάνων, συμμετείχαν όλα τα σχολεία της πόλης και μεγάλο πλήθος πιστών.
Στην Κεντρική πλατεία ετελέσθει δοξολογία.
Μετά το πέρας των θρησκευτικών εκδηλώσεων ο Δήμαρχος Τριφυλίας σαν οικοδεσπότης παρέθεσε
δεξίωση σε όλους τους προσκεκλημένους, στο Δημοτικό κατάστημα Φιλιατρών.

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply