Facebook

Slider

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

ΕΛΛΑΔΑ

ΤΟΠΙΚΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ

ΥΓΕΙΑ

» » Γεώργιος Λεβεντάκης: Το έργο για το λιμάνι τής Κυπαρισσίας.



Αγαπητοί συνδημότες του Δήμου ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ.
Σε προηγούμενο δημοσίευμά μου εδώ, είχε γίνει σχετική αναφορά και στο θέμα, που αφορά στο έργο για το λιμάνι τής Κυπαρισσίας.
Επανέρχομαι, με την παρούσα ανακοίνωσή μου, για να σας ενημερώσω πως, δυστυχώς για άλλη μια φορά, τα λόγια τής απερχόμενης Δημοτικής Αρχής θα μείνουν μόνο λόγια και οι βαρύγδουπες προεκλογικές, και όχι μόνο, δηλώσεις της αγγίζουν πλέον τη σφαίρα τής επιστημονικής φαντασίας.
Η απερχόμενη Δημοτική Αρχή λοιπόν, δια του εκπροσώπου της, έφτασε στο σημείο να διαβεβαιώνει τον εργολάβο τού εν λόγω έργου, για εξασφαλισμένα χρήματα, όσον αφορά στην ολοκλήρωσή του, τα οποία (χρήματα) δεν υπάρχουν πια στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, με αποτέλεσμα να έχει "παγώσει" κάθε εργασία για τη συνέχισή του, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, για την ανάπτυξη της Κυπαρισσίας, καθώς και της ευρύτερης περιοχής τής Τριφυλίας.
Σε συνάντηση που είχα, προ ημερών, με τον κ. Αλέξη Χαρίτση, έθεσα εγώ προσωπικά υπ' όψιν του, το μείζονος σημασίας, για την περιοχή μας, αυτό θέμα (του λιμανιού τής Κυπαρισσίας) και του ζήτησα να το κοιτάξει εκ νέου και να κάνει ό,τι μπορεί, προκειμένου να μη μείνει και πάλι ημιτελές, με απογοητευτικά για την περιοχή μας αποτελέσματα, τόσο από άποψη οικονομικής, όσο και από άποψη τουριστικής ανάπτυξης.
Μετά, λοιπόν, από νέα συνάντηση που είχα με τον κ. Χαρίτση, με ενημέρωσε πώς έκανε άμεσα αίτημα στο Γενικό Διευθυντή Δημοσίων Έργων κ. Κορκολή (για το λιμάνι τής Κυπαρισσίας).
Κατόπιν τούτου, αυτό που έχω να σας μεταφέρω σήμερα, ως αποτέλεσμα για εμάς και την περιοχή μας, είναι πως στην εκπνοή τού χρόνου τής προθεσμίας μπήκαν οι τελικές υπογραφές για νέα χρηματοδότηση,2.400.000€ μετά από δική μου επιμονή και παρέμβαση.
Το έργο αυτό, λοιπόν, θα αναρτηθεί και στο Διαύγεια, οπότε θα μπορείτε να ενημερωθείτε όλοι, με σημερινές ημερομηνίες.
Οφείλω να ευχαριστήσω, από καρδιάς και προσωπικά, τόσο τον κ. Χαρίτση, όσο και τον κ. Κορκολή, για την καθοριστικής σημασίας συμβολή τους.
Σας υποσχέθηκα, προεκλογικά, πως θα "τρέξω" όλα τα θέματα, που αφορούν στο Δήμο Τριφυλίας και στα έργα πνοής για την ανάπτυξή του και αυτό πράττω από την πρώτη ημέρα της εκλογής μου.
Οι επόμενες κινήσεις μου είναι: Όσον αφορά στην Κυπαρισσία, η αποκατάσταση των δικτύων ύδρευσης (έτσι ώστε να απαλλαγούμε, άπαξ και δια παντός, από τον αμίαντο) και αποχέτευσης και όσον αφορά στους Γαργαλιάνους, η ολοκλήρωση της διαδικασίας για τον βιολογικό καθαρισμό και ΚΑΘΕ ΓΡΑΠΤΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΔΕΚΤΗ !
Η παραπληροφόρηση και οι ψευδείς υποσχέσεις τής απερχόμενης Δημοτικής Αρχής, δε μου προκαλούν πλέον καμιά εντύπωση και το "για να μην πουλάμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες" ΕΓΩ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ στον εκπρόσωπό της κ. Κατσίβελα ΜΕ ΕΡΓΑ.
Τριφυλία 05-07-2019
Ο Νεοεκλεγείς Δήμαρχος Τριφυλίας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply