Facebook

Slider

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

ΕΛΛΑΔΑ

ΤΟΠΙΚΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ

ΥΓΕΙΑ

» » » » » » Ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Γεώργιος Λεβεντάκης υποδέχθηκε χθες το απόγευμα, την Ολυμπιακή Φλόγα. (ΦΩΤΟ)


Ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Γεώργιος Λεβεντάκης υποδέχθηκε χθες το απόγευμα, στην έδρα του Δήμου, την Ολυμπιακή Φλόγα, που αποτελεί πρεσβευτή της ειρήνης και της συναδέλφωσης των λαών όλου του κόσμου.
Η πόλη της Κυπαρισσίας, ήταν η πρώτη στάση της Ολυμπιακής Φλόγας στη Μεσσηνία και ο ερχομός της τιμήθηκε με μία σεμνή τελετή στην είσοδο της πόλης και την κεντρική πλατεία.
Την Ολυμπιακή Φλόγα, μετέφερε ο πρωταθλητής Ελλάδος στην ποδηλασία, με διεθνείς διακρίσεις, Γιάννης Καλογερόπουλος, ο οποίος στη συνέχεια τη μεταλαμπάδευσε στον παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή και αντιδήμαρχο Τριφυλίας, Νικόλαο Φρούσο.
Μεγάλη ήταν η συγκίνηση, στη θέα του ιερού αυτού συμβόλου, που αντανακλά το άσβεστο φως του στις ψυχές όλων των Ελλήνων και έχει τη δύναμη - αιώνες τώρα - να προάγει τα ολυμπιακά και ανθρώπινα ιδεώδη, που γεννήθηκαν και κληροδοτήθηκαν σε όλη την Οικουμένη, από την Ελλάδα του πνεύματος, του ανθρωπισμού και του πολιτισμού.
Πανανθρώπινες αξίες, που η Ελλάδα ανέδειξε και δίδαξε σε όλους τους λαούς της γης, στέλνοντας συγχρόνως το μήνυμα της ελπίδας.
Καλή συνέχεια, στην πορεία της προς το Τόκυο της Ιαπωνίας.

Εκ του Γραφείου Τύπου
του ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ





«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply