Facebook

Slider

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

ΕΛΛΑΔΑ

ΤΟΠΙΚΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ

ΥΓΕΙΑ

» » » » Λεβεντάκης προς Μαντά για ορισμό μελών του Λιμενικού Ταμείου Νομού Μεσσηνίας


Με την παρούσα μου δηλώνω την έντονη δυσαρέσκειά μου για την πρωτοβουλία του βουλευτή Μεσσηνίας κ. Περικλή Μαντά να προτείνει ως μέλη του Λιμενικού Ταμείου Νομού Μεσσηνίας,  εν αγνοία του Δημάρχου Τριφυλίας και χωρίς καμία ενημέρωσή μου, ως είχε ηθική υποχρέωση να πράξει για τους εξής λόγους:

  Διότι το Λιμενικό Ταμείο Μεσσηνίας διαχειρίζεται μόνο τους Λιμένες της Κυπαρισσίας, της Μαραθόπολης και της Μεθώνης, αφού από το 2012 τόσο ο Δήμος Καλαμάτας έχει συστήσει Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας όπου έχει υπαχθεί ο λιμένας Καλαμάτας όσο και ο Δήμος Πύλου Νέστορος, Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύλου όπου έχει υπαχθεί ο λιμένας της Πύλου και δεν θέλησε να συμπεριλάβει σε αυτό το λιμένα της Μεθώνης.

 Όπως είναι γνωστό για τα δυό μας λιμάνια βρίσκονται σε εξέλιξη έργα, τα οποία άπτονται του άμεσου ενδιαφέροντος και υποχρεώσεων του Δήμου μας, και πιστεύω ότι είναι αδιανόητο να συστήνεται  επιτροπή του Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας,  που μας αφορά άμεσα, χωρίς να λαμβάνουμε γνώση και χωρίς να ζητείται η γνώμη της Δημοτικής αρχής, πέραν των ελαχίστων που αρμόδιες υπηρεσίες εκ του νόμου είχαν υποχρέωση να πράξουν.

  Τέτοιες ενέργειες είναι αντίθετες στα συμφέροντα του Τριφυλιακού Λαού, και εκλαμβάνονται ως χτυπήματα κάτω από τη μέση κατά της παρούσης Δημοτικής Αρχής.
 
Η Δημοτική αρχή και προσωπικά εγώ θα προασπίσω με όλες μου τις δυνάμεις και κάθε κόστος, τα συμφέροντα του Δήμου Τριφυλίας και των λιμένων του, παρά τις αντίθετες βουλές του οποιουδήποτε, οι οποίοι τοποθετούν το προσωπικό τους συμφέρον πάνω από το συμφέρον των πολιτών της Τριφυλίας.

  Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
 ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply